Saturday, May 7, 2011

nya stickers

Små etiketter att klistra på presenter, syltburkar, vad som helst!

Stickers travel edition :)

Stickers med sommartema

4 comments:

  1. Kom precis på nu när jag satt här med magknipet från helvetet (jag skyller på all mat) att jag ska göra en grej till Mikaels i födelsedagspresent. En liksom fin liten klippbok/album. Och HUR fint vore det inte med stickers?! Skulle jag kanske kunna få beställa ett ark med Sofia-gjorda klisterisar för en liten summa månne? Tack för idag. Bästa dagen!

    ReplyDelete
  2. hej!! jaa det är klart att jag kan göra det! lite restema? surf? andra önskemål? ska de vara lika stora som de jag gjort? TACK själv för igår, det var mysmys. får vi göra om snart. kram!

    ReplyDelete
  3. Jag skulle nog vilja ha en liten blandning av allt möjligt. Kan jag kanske skicka en liten lista på förslag, på Facebook?
    Blir det för krångliga saker så får du säga till!
    Knattrar ihop ett litet mail så fort jag duschat. Var på gymmet och är nu mör som en fisk. Fissssssk. Igår var bäst! Kramar

    ReplyDelete
  4. Fick fotona jag beställde i förrgår idag! Har redan börjat pyssla för fullt. Dock tror jag inte att albumet/boken jag köpte räcker. Får nog köpa en till och göra bara ett resealbum. Pepp pepp pepp på att sätta stickersarna däri! <3

    ReplyDelete