Thursday, March 13, 2014

Rom!















foto: Sofia

Har haft en underbar helg i Rom! Inte minst för att min sambo gick ned på ett knä och friade till mig! Det skedde på en innergård till ett jättefint hotell och jag hade absolut ingen aning. Helt fantastiskt!

Vi var där för att hälsa på vänner som bor i Rom och det var ju helt perfekt att ha dem som guider. Hann med nästan allt vi ville se så som spanska trappan, Fontana di Trevi, Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Peterskyrkan och Trastevere. 

I shoppingväg ville jag gärna köpa fina matförpackningar så vi åkte till Eataly, en kedja av matbutiker som även finns i New York och Chicago. I Rom finns den största och det var 4 våningar med glassbar, "kafferia", pizza och pastarestauranger och alla italienska matvaror man kan tänka sig. Jag fyllde korgen med de vackra förpackningarna ovan. Nästan synd att äta upp! 

temys


foto: Sofia

En annan sak som också fick följa med hem från Köpenhamn var den här teburken från A.C Perchs som är en gammal anrik tebutik. Burkarna fanns i många olika färger så jag tänkte att jag kan köpa en ny färg varje gång jag är där. Den här gången blev det en ljusgul och jag matchade kakorna med gult strössel :)

vårfint


foto: Sofia

Fixade lite fint med blommor jag köpte i Köpenhamn. Alltid härligt med vårkänslor!



Köpenhamn









foto: Sofia

För två veckor sedan var jag i Köpenhamn med uppdrag att styla om i Lexingtons butik. Det var roligt att vara hela dagen i deras mysiga butik och fixa. Fint blev det! Hann även med lite blomsterinköp på lunchen och besök på bl.a. Hay House och Royal Copenhagen Cafe. Underbar stad!

morotskaka


foto: Sofia

Mumsig fika med te och morotskaka. Färgade marsipan och gjorde små söta morötter som dekoration.