Saturday, June 15, 2013

pärlor



foto: Sofia
 
Sånt här håller jag på med på kvällarna :)

taxi



foto: Sofia
 
När vi var i New York senast ångrade jag att jag inte köpte en liten gul taxibil. Så när en kompis var där förra veckan bad jag henne köpa en om hon såg någon. Och nu står den parkerad så fint här hemma!

Thursday, June 13, 2013

måla mönster

 





 
foto: Sofia
 
 
För ett tag sedan beställde jag dessa små träplattor på etsy.com. Igår kom de fram och jag satte genast igång med att måla dem i olika färger. Man kan hålla på hur länge som helst och flytta runt dem och kombinera dem till olika mönster. Väldigt kul :) Jag tror att jag ska sätta fast magneter på baksidan. 

prickigt


foto: Sofia
 
Ännu en "paper punch" tavla! Först målade jag med vattenfärg olika blå nyanser. Sedan tog jag min lilla hålslagare och tryckte ut prickar för fullt! Efter det började det pilliga med att klistra fast alla prickarna i raka rader. Puh! Men nu är den klar! 

Sunday, June 9, 2013

jordgubbsgott


foto: Sofia
 
Här var det jordgubbar för hela slanten! Först goda jordgubbskakor som jag dekorerat och sen en smoothie jag gjorde förra helgen. Men det är lite kvar av söndagen så ha en fortsatt trevlig helg :)

s och h :)

foto: Sofia
 
Köpte dessa små brickor på Etsy med min och Henriks initial på. Fina!

gul

foto: Sofia
 
Lite gula fina saker!

Sunday, June 2, 2013

ellas tavla




foto: Sofia
 
För ett tag sedan gjorde jag den här tavlan till min systerdotter Ella. Det tog ett par kvällar i soffan framför tv'n men jag gillar ju sånt pilleriarbete!