Thursday, January 31, 2013

nya koppar igen!



foto: Sofia
 
Nu har jag köpt nya koppar igen, känns som det har blivit många på sistone... De här från märket Gmundner är tydligen kända i Österrike. Jättefina med hjortar på! Lite juliga kanske, får plocka fram dem i december igen!

Wednesday, January 16, 2013

macarons



foto: Sofia

Något svårare att baka än macarons har jag nog aldrig provat på. Det blir ju inte lättare heller ju fler gånger man bakar dem... Men goda blev de med smaker som hallon, passionsfrukt och lime. Och härliga vårfärger fick de också! 



Tuesday, January 15, 2013

snö igen!




foto: Sofia

Hurra! Nu är det vinter igen! Under natten har det snöat 5 cm ungefär :) "Firade" med mitt after ski-te från David's tea. Eller snarare after promenad... Men snart blir det skidåkning på riktigt. Åker till Alperna på lördag! 

Thursday, January 10, 2013

magneter





foto: Sofia

Jag fick fina origamipapper i present och bestämde mig för att göra små magneter att ha på kylskåpet. Jag klippte till en bit papper och klädde in en rund träknapp. Sedan limmade jag fast en magnet. 

Wednesday, January 9, 2013

ut med julen!


foto: Sofia

Nu börjar man faktiskt bli lite trött på julen även om vi åt julmat igår :) Vill ha vår och tulpaner nu! Vaserna kommer från Day home.