Tuesday, August 30, 2011

apple butter






foto: Sofia


Nu är hösten här och man kan plocka goda svenska äpplen! Jag hittade ett recept på "apple butter" i en kokbok jag köpte i Kanada. Efter lite klurande med cups och pounds och grejer så fick jag till det. Dock tyckte jag att det blev som äppelmos men det var gott ändå. Det är smaksatt med kanel, nejlika och muskotnöt och går att ha till det mesta. Glass till exempel! Eller varför inte till müsli som jag åt till frukost i morse.

Friday, August 26, 2011

butiksbyggande

foto: Sofia


Anledningen att jag inte bloggat på sistone är att jag helt enkelt inte hunnit! Jag började mitt nya jobb i måndags och har tillbringat både dag och natt känns det som de senaste dagarna med att bygga upp en ny Lexingtonbutik i Helsingborg. Men nu ska det väl lugna ner sig lite och snart blir det både pyssel och bakning igen!

Tuesday, August 16, 2011

semesterbilder







foto: Sofia


Då var det slut på semestern för den här sommaren... Det känns tråkigt att värmen håller på att försvinna men jag ser väldigt mycket fram emot hösten med mys och tända ljus!

Sunday, August 7, 2011

loppisfynd

foto: Sofia


Köpte de här fina stolarna på loppis igår, två stycken för 50 kronor. Och jag behöver nog inte ens måla om dem. Vilket fynd!