Sunday, May 29, 2011

färgglatt






Alla borde ha såna här fina girlanger hemma. Det blir sådan feststämning! Jag har klippt cirklar av skumgummi i olika färger och sedan sytt ihop dem med symaskin. Party party :)

Friday, May 27, 2011

paper punch


I väntan på nytt pyssel får ni hålla tillgodo med ett gammalt. Tavlan gjorde jag för några år sedan och gav till Henrik i julklapp. Det var lite pilligt och den tog mååånga timmar att fördigställa men nu är jag lite sugen på att göra en ny, lite mer färgglad tavla. Jag får fundera på hur den ska se ut!



Monday, May 23, 2011

stämpelfynd


Den översta stämpeln hittade jag på Portobello Market i London och de två bokstäverna i trä köpte jag i en liten antikhandel på Queen Street i Toronto.

Monday, May 16, 2011

dalahästprojekt






Den här veckan ska jag göra dalahästar! Den gula hästen gjorde jag för två somrar sen i Sundborn i Dalarna. Senast mina föräldrar var där köpte de två till färdigutskurna dalahästar åt mig. Så nu återstår bara att tälja, fila, sandpappra och måla dem. Funderar på vilka färger jag ska måla dem i. Eller vilka mönster...Några förslag? Prickig dalahäst? Tror inte jag ger mig på kurbits än i alla fall! 

Tuesday, May 10, 2011

betongkruka




Mera betong! Jag gjorde en kruka samtidigt som ljusstakarna. Den blev lite ojämn men tycker det ska synas att den är hemmagjord :) Jag gjorde formen i kartong men nästa gång ska jag testa med en form i trä för att få krukan rakare. Men men, den funkar!

Saturday, May 7, 2011

nya stickers

Små etiketter att klistra på presenter, syltburkar, vad som helst!

Stickers travel edition :)

Stickers med sommartema

Thursday, May 5, 2011

griffeltavla


Den här lilla skylten fick jag av min syster för länge sen. Nu kommer den till användning ute bland örterna. Tack Sara!

morotskaka



Jag fuskade lite och köpte färdig kakmix men riktiga marsipanmorötter som dekoration blev det minsann! 

Tuesday, May 3, 2011

ljusstakar av betong


Efter några dagar på tork är nu mina betongljusstakar färdiga. Jag gjorde en fyrkantig och en rund variant. Att gjuta med betong kräver lite tid men det är alltid väldigt roligt att se slutresultatet!