Tuesday, March 29, 2011

London

Henrik och jag spenderade helgen i London och vi hade det hur bra som helst. Vi drack afternoon tea, kollade in Notting Hill, strosade runt i fina Chelsea och Kensington, åt fish & chips och bara njöt av det varma vårvädret!

Monday, March 21, 2011

Sunday, March 20, 2011

festtips!




I helgen hade vi inflyttningsfest och jag satte små namnlappar på varje glas. Både för att vi inte har hur många glas som helst också för att det spar disk! och så tyckte jag det var ganska fint...

Thursday, March 17, 2011

stickers





Nytt pysselprojekt! jag har gjort egna små stickers att ha i t.ex kalendern. Först har jag ritat dem i illustrator, sen skrivit ut på "klistermärkespapper" och till sist klippt ut. Gör kalendern lite roligare och mer personlig!

Sunday, March 13, 2011

armband




Lite pysslande i helgen blev det och då i form av ett par armband efter besök på både Panduro, Mattsons band och Pärlshopen!

Thursday, March 10, 2011

lite växtlighet



Det här lilla trädet fick flytta in i hallen igår! Så nu har vi TVÅ stycken växter i lägenheten. Det känns bra.

Sunday, March 6, 2011

klipp och klistra



Ikväll blev det lite pyssel med mina idéböcker. Jag har en för inredning och en för mode. Perfekta att bläddra i när man behöver lite inspiration!

frankie



Äntligen damp Frankie ner på hallgolvet! Har prenumererat på denna australiensiska tidning från och till ända sen jag köpte det allra första numret i Australien 2004. Den är FANTASTISK! Musik, pyssel, mode, kreativa personer, illustrationer, fina foton m.m. Får hur mycket inspiration som helst av den. Kolla in hemsidan http://www.frankie.com.au/

lördag




Friday, March 4, 2011

müsli


Igår gjorde jag egen müsli. Man kan självklart blanda i lite vad som helst men 
så här brukar jag göra:

Strö ut havregryn, boveteflingor och solroskärnor i en form eller på en plåt.  Ringla över flytande honung och kanel. In i ugnen i 10 minuter på 200 grader.

Låt svalna och blanda sedan i flingor, russin och torkade aprikoser i bitar.